HANSEN Kitchen logo

HANSEN Kitchen ApS   |   Broager 9 |   Hellested   |    DK - 4652 Haarlev   |   T +45 2097 3007   |   info@hansenkitchen.com

BUTIK

Bæredygtighed og FSC

HANSEN Kitchen en bæredygtig virksomhed
HANSEN Kitchen er social ansvarlige

Eneste FSC certificerede køkken i Norden

Hos HANSEN har vi fokus på bæredygtighed i alle aspekter af virksomheden. Vores møblers levetid er nærmest uendelig, og et køkken fra HANSEN kan renoveres og bygges om til at møde og matche nye krav og udfordringer. Vi er i efteråret 2016 blevet FSC certificeret og kan nu som den eneste virksomhed i Norden levere et køkken, der er 100% FSC certificeret.

Når vi udvikler nye produkter, indgår produktets bæredygtighedsprofil i overvejelserne helt fra starten. Belaster produktionen miljøet unødvendigt? Kan det produceres i nærheden?

Køkkenelementer fra HANSEN produceres i Danmark af danske møbelsnedkere. Vi tror på nærheden i forhold til vores samarbejdspartnere, det gavner miljøet, letter samarbejdet og bevarer de håndværksmæssige kompetencer i Danmark.

Det er vigtigt for HANSEN, at der er gode og bæredygtige arbejdsforhold både hos os selv og vores leverandører. Det betyder, at vi tager hensyn til den enkelte medarbejder og dennes livssituation. Medarbejdere inspireres og motiveres til at yde deres bedste til glæde for både dem selv, deres netværk samt virksomheden og dens produkter.

Væsentligt for os som bæredygtig virksomhed er, at vi er socialt ansvarlige. Dette gælder både vores organisations- og mødekultur, men også vores bestræbelser på at skabe varige lokale arbejdspladser med gode arbejdsforhold.

Vi tror på, at vi ved social og kulturel ansvarlighed kan gøre en forskel for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og for at styrke dette aspekt søger vi utrætteligt samarbejdspartnere med samme værdisæt som vores.

Det er en del af vores arbejdsplads- og organisationskultur, at vi ikke arbejder altid. Og vi lever, mens vi arbejder. Vi skal leve livet, både på og udenfor arbejdspladsen. Men de værdier, der driver os i vores arbejdstid, er også drivkraften efter arbejdstid, så du kan ofte møde os som aktive i foreninger omkring kultur, lokale fødevarer og økologi.

HANSEN kitchen on Facebook HANSEN kitchen on Pinterest